Menu

неділю, 24 лютого 2019 р.

Декілька порад для активних користувачів WebPPP

1. Якщо ви чогось не знаєте або не розумієте - краще одразу запитати


E-mail для запитань: support@digi.in.ua
Телефон для запитань: +380 44 33 22 119


____________________________________________
Наш телеграм-канал: https://t.me/webppp


2. Створити замовлення можна в декілька способів


Ваше замовлення може складатись з декількох різних та/або однакових позицій. Наприклад, в замовленні може бути: декілька позицій дипломів бакалавра (по одній позиції на кожну групу випускників), декілька позицій дипломів магістра (по одній позиції на кожен факультет), декілька позицій додатків до диплома європейського зразка (по одній позиції на кожну спеціальність).
При роботі з замовленями ми радимо користуватись простим правилом: одне замовлення - це один рахунок від виробника, одне доручення, одна видаткова і податкова, одна доставка продукції на певну дату. Якщо в той самий день ви очікуєте отримати дипломи бакалаврів, магістрів, спеціалістів, додатки до дипломів - створіть одне замовлення для всіх видів продукції.

Користуйтесь позначкою "зірочка" навпроти назви продукту. 

Ця позначка добавить вказаний продукт в групу "Обрані", і ви їх бачитимете завжди з самого верху списку:


Спосіб 1. 

1.1. Відкрийте сторінку "Замовлення" та натисніть кнопку "Нове замовлення".
1.2. Виберіть потрібного виробника та натисніть кнопку "Створити".
1.3. За бажанням, в поле "Опис" введіть опис цього замовлення. Наприклад: "Документи, що мають бути доставлені до 28.06.17р.". Натисніть кнопку "Зберегти". Це поле-примітка, яке буде орієнтиром для вас та вашої типографії.
1.4. Натисніть кнопку "Додати позицію" та виберіть назву позиції (наприклад, "Диплом бакалавра. Модель D-11-A4L-B"). Потім натисніть кнопку "Додати".
1.5. За необхідності заповніть поле "Коментар" для даної позиції (наприклад, "Група ГР-1") та натисніть кнопку "Зберегти". 
1.6. Імпортуйте в дану позицію XML-файли зараз, або зробіть це пізніше.
1.7. Добавте другу позицію у створене замовлення. Наприклад, ще одну позицію "Диплом бакалавра. Модель D-11-A4L-B". Для цього підніміться на рівень замовлення 
та ще раз натисніть кнопку "Додати позицію".
1.8. Повторіть пункти 1.5 та 1.6.

Результатом цих дій буде створене одне замовлення, в якому знаходяться дві позиції на виготовлення бакалаврів: 

Зверніть увагу: на сторінці "Замовлення" показані всі замовлення, що ви створили. Можливо, серед них є ті, які вам вже не потрібні - видаліть їх.

Спосіб 2. 

Якщо вам потрібен один конкретний продукт вашої типографії, простіше відкрити сторінку "Виробники", вибрати свою типографію і потім - той продукт, що вас цікавить:

Спосіб 3. 

Якщо ви не пам'ятаєте або вам не важливий виробник, але ви точно знаєте назву конкретної продукції, відкрийте сторінку "Продукція", виберіть необхідну продукцію та створіть замовлення, натиснувши кнопку "Зробити замовлення" (наприклад, продукт "Diploma Supplement 2017 - для друку по бланкам").



3. Як правильно зформувати замовлення


Радимо керуватись принципом: одне замовлення - один рахунок, одна видаткова, одна податкова, одна доставка продукції. 

Перегляньте скріншот. Тут приклад створення заямовлення на виготовлення документів.



Це одне замовлення, в яке замовник час від часу добавляв потрібну йому продукцію, потім передав замовлення на виконання. Замовлення в полі "Опис" підписана датою вручення. Ми радимо в цьому полі писати дату, на яку замовник бажає отримати документи.

Замовлення містить 8 позицій: 4 позиції - дипломи МС (мабуть, по кількості отриманих XML з ЄДЕБО); 2 позиції - дипломи Б; одна позиція - бланки дипломів; і одна позиція - додатки DS. Кожна позиція позначена якоюсь приміткою (поле "Коментар" до позиції замовлення). Таким чином, видно загальну картину замовлення, яке замовник очікував на 30.06.17р: скільки МС, скільки Б, скільки DS і в якому стані вони знаходяться.

Ось ще один скріншот:


Це замовлення на виготовлення додатків. В ньому декілька позицій додатків, кожна позиція - окрема група (чи спеціальність) - як зручно навчальному закладу. Всі групи (спеціальності) знаходяться в одному замовленні - так зручніше орієнтуватись.


4. Уникайте випадків, коли з однією позицією замовлення працює декілька операторів


Якщо одну й ту ж інформацію одночасно редагують декілька операторів, збережуться лише ті зміни, які були внесені останніми.

5. Якщо необхідно виправити одночасно декілька анкет, користуйтесь функцією "Редагувати групу"


Функція стає доступною, якщо виділити декілька або всі анкети.
Натисніть кнопку "Виділити всі" (або позначте по черзі необхідні анкети галочками), потім "Редагувати групу". 
Зверніть увагу: 
1. Якщо виділені анкети мають різні значення полів, відповідні поля будуть позначені червоним знаком оклику. Внесені зміни в це поле будуть застосовані для ВСІХ ВИДІЛЕНИХ АНКЕТ. (В цьому прикладі, назва спеціальності для другої анкети відрізняється від інших.)
2. Поле, що редагувалось, буде позначене синім кольором.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації