Menu

неділю, 4 червня 2017 р.

WebPPP - інструмент для підготовки до друку дипломів

Ви - навчальний заклад і перед вами стоїть задача: як, маючи XML-файл з ЄДЕБО, виготовити дипломи?

Найпростіший спосіб - віддати XML-файл в типографію, узгодити дизайн дипломів і чекати на результат.

Як показує практика, результат може бути досить несподіваним: назва навчального закладу не в тому відмінку; ПІБ керівника не в тому форматі; спеціальність, кваліфікація і інші поля надрукувались з маленької літери, а ви хотіли з великої і в лапках; логотип надрукувався без прозорості; тощо.

Справа тут зовсім не в тому, що ваша типографія погана: як правило,
до якості виготовленої поліграфічної продукції зауважень не виникає. Справа в тому, що підготовка до друку дипломів з XML-файлів є задачею нетривіальною. З одного боку, необхідне розуміння вимог законодавства щодо зовнішнього вигляду дипломів; з іншого боку, необхідні досить глибокі знання в поліграфії і врахування нюансів роботи певної типографії. До всього цього ще потрібно знати структуру XML-файлів і вміти правильно обробити дані, що містяться в них.

Насправді, задача з виготовлення дипломів зводиться до виконання трьох окремих задач:
1. Обробити дані, що містяться в XML-файлах.
2. Підготувати до друку дипломи.
3. Виготовити (надрукувати) дипломи.

Для виконання перших двох етапів і призначена WebPPP© - комп'ютерна програма "Веб-сервіс збору​,​ обробки ​та підготовки до друку ​​змінних даних".

Розробники цієї програми - спеціалісти з IT, технологи-поліграфісти, що мають досвід з виготовлення дипломів понад 15 років. 

Суть роботи програми дуже проста: навчальний заклад завантажує на WebPPP свої XML-файли, обробляє їх (вносить необхідні правки), а програма сама підготує до друку дипломи з врахуванням вимог діючого законодавства і особливостей виготовлення дипломів в вашій типографії. Звичайно, для повноцінної роботи сервісу, ваша типографія теж має бути підключена до WebPPP.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації