Menu

неділю, 7 лютого 2021 р.

Змінились форми документів про вищу освіту

 

На сайті Міністерства освіти і науки України опублікований Наказ №102 від 25 січня 2021 р. “Про затвердження форм документів про вищу освіту (наукові ступені) та додатка до них, зразка академічної довідки”. Наказ зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29 січня 2021 року за № 122/35744.

Основні відмінності в нових формах дипломів:
  • Відсутнє поняття “диплом з відзнакою”. Інформація про особливі досягнення та/або відзнаки зазначається окремим рядком в тексті диплома. Текст "з відзнакою" в назві диплома не друкується.
  • ПІБ здобувача - друкується в форматі “Ім’я Прізвище”.
  • В тексті диплома обов’язково зазначається інформація про освітню програму та орган акредитації освітньої програми.
Основні відмінності в новій формі додатка Diploma Supplement:
  • Викладений текст розділу 8 - “Інформація про національну систему вищої освіти”. Текст містить вставки зображень (Національна рамка кваліфікацій України), які друкуються в кольорі.
  • Форма додатка є єдиною формою для всіх документів про вищу освіту (включно з дипломами молодшого спеціаліста).

Швидко підготувати до друку дипломи та додатки за новими формами дозволяє WebPPP(c) - сервіс з підготовки до друку документів, що містять змінні дані. Сервіс працює з 2016 року та є надійним програмним забезпеченням для виготовлення документів про освіту у відповідності до чинних норм законодавства України. Шаблони дипломів та додатків розробляються для кожного закладу освіти індивідуально, або використовуються типові.

Для підготовки до друку дипломів потрібно виконати лише один крок: завантажити файл з ЄДЕБО.
Для підготовки до друку додатків потрібно виконати лише три кроки: завантажити файл з ЄДЕБО; застосувати відповідний шаблон; завантажити файл з оцінками.

Сервіс рекомендовано для використання закладам освіти, а також друкарням, що виготовляють документи про освіту. Для початку роботи з сервісом, а також для ознайомлення з його функціоналом достатньо пройти нескладну процедуру реєстрації

Для закладів вищої освіти, що потребують термінового виготовлення документів про освіту, пропонуємо послуги друкарень - наших партнерів. В нас ви отримаєте найкращу якість за помірними цінами. Більш детальна інформація про технічні характеристики документів про освіту та ціни є на нашому сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації