Menu

четвер, 1 листопада 2018 р.

Сервіс перевірки автентичності бланків


WebPPP розширився дуже важливим функціоналом - сервісом перевірки автентичності бланків.

Автентичність - доказ походження. 

На запит користувача про походження бланка, сервіс дає однозначну відповідь: бланк дійсний або недійсний. Якщо бланк дійсний - додатково надається інформація про власника цього бланка; якщо недійсний - причина, з якої бланк вважається недійсним.


Для того щоб скористатись цим сервісом потрібно замовити виготовлення бланків з електронним захистом. Такі бланки мають унікальні ідентифікатори - згенеровані WebPPP відкритий та закритий ключі, надруковані на бланках. Відкритий ключ використовується для обліку бланків, закритий - для автентифікації бланків. Закритий ключ фізично закривається від випадкового зчитування захисним скретч-шаром (шар, що приховує зображення під ним, але може бути стертий без пошкодження самого зображення). 

Альтернативою може слугувати виготовлення наліпок - друкованих ідентифікаторів, що наклеюються на бланки.

Сервіс перевірки гарантує унікальність згенерованих ідентифікаторів та неможливість їх підробки через копіювання чи в інший спосіб.

Сервіс рекомендований до використання для виготовлення документів, що можуть потребувати разової автентифікації кінцевим споживачем: фірмових бланків (канцелярських бланків для листування, гарантійних листів), гарантійних талонів, сертифікатів походження, сертифікатів якості, тощо. 

Поєднання електронного захисту з захистом фізичним (використанням спеціального паперу з захистом, спеціальних фарб та захисних графічних елементів, голографічного захисту) дозволяє створити документи, що викликають довіру, мають неповторний стиль та вишукані естетичні характеристики.

Сторінка для перевірки автентичності бланків знаходиться за адресою:
https://www.webppp.in.ua/#/checkSecuredBlank
Для перевірки - просто введіть у відповідне поле номер, надрукований під захисним шаром вашого бланка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації